Blogovi polaznika e-biz kursa za nezaposlene II: „

Nakon uspešnog kursa iz oblasti e-poslovanja za nezaposlene u februaru, Nacionalna služba za zapošljavanje u Novom Sadu ponovila je ovaj kurs 6 meseci kasnije. Prošli put sam sva stručna predavanja iz e-oblasti (moduli E-poslovanje, E-marketing, E-prodaja i Pravni aspekti e-poslovanja) držao sam, a ovaj put sam ovaj posao podelio sa Jasnom Kamatović.

I ovom prilikom predstavljam blogove polaznika ovog kursa, s tim da bih izdvojio blogove Nenada Gačevića (Beba – pomoć za sveže roditelje) i Darka Mandića (Svadba, svadba) obzirom da su oba bloga na dobar način namenjena veoma definisanim ciljnim grupama (može se uvek pisati na svakakve teme, ali fokusiranje tema dovodi fokusirane posetioce). U nastavku slede blogovi ostalih polaznika:

Polaznicima kursa blog se predstavlja kao platforma u kojoj mogu da prikažu svoja znanja za sticanje potencijalnog posla, kao i platformu za eventualno testiranje varijante samo-zapošljavanja u oblasti koja bi ih eventualno interesovala za rad.

Nekoliko polaznika/ca kursa je napravilo više od jednog bloga, a jedan blog post sa bloga http://bubbledouble.wordpress.com/ je čak našao mesto u čuvenom nedeljnom prikazu blog postova Džepne Venere.

Kao i uvek, zamolio bih vas da pomognete novim blogerima sa vašim konstruktivnim komentarima.

Rating: 10.0/10 (2 glasova cast)

http://webvideocall.oovoo.com/callme/acafaca68/243

Advertisements